Biopejse med omramning

Biopejse med omramning

Moderne og dekorative biopejse med ramme

Omramningen på vores biopejse kan være med til at give hjemmet og boligen et helt særligt udtryk. En biopejs med omramning passer perfekt ind i en moderne såvel som en klassisk indretning, og materialerne udstråler kvalitet. Det er en færdig løsning, som er lige til at sætte ind i boligen – nemt og flot.

Biopejsen med ramme kan placeres i rum, der er 25 m2 og derover, så om den skal være en del af et stort eller mindre stort rum, så komplimenterer den både indretning og omgivelser. Der er stor variation i designet af bioethanol pejse med omramning, så det er muligt at finde en biopejs med omramning, som passer perfekt ind i netop din bolig.

Cadiz

Biopejse med omramning

TermaTech Cadiz er en klassisk pejs med lige linjer. Med sin kompakte størrelse er den velegnet til mindre rum.

Katalog

SE VIDEO

Nuoro

Biopejse med omramning

TermaTech Nuoro har et moderne og slankt design. Det slanke design passer godt ind i den moderne indretning. Med sin kompakte størrelse er pejsen velegnet til mindre rum.

Katalog

SE VIDEO

Santos

Biopejse med omramning

TermaTech Santos er en moderne pejs med lige linjer. Designet udnytter ikke kun de forskellige farver i “Fossil Stone” men også i “Broken Stone”. Med sine brede dimensioner er Santos et stensikkert blikfang.

Katalog

SE VIDEO

Todos

Biopejse med omramning

TermaTech Todos er en moderne pejs med lige linjer. Designet udnytter ikke kun de forskellige farver i “Fossil Stone” men også i “Broken Stone”. Med sin kompakte størrelse er pejsen velegnet til mindre rum.

Katalog

SE VIDEO

Marvik

Biopejse med omramning

TermaTech Marvik er en moderne pejs med lige linjer og et varmt udtryk. Marvik er skandinavisk i designet, en kombination af hvid MDF og naturligt udseende træ. Modellen er relativt fl ad og tager ikke meget plads i rummet.

Katalog

SE VIDEO

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler