Biopejse til indbygning

Biopejse til indbygning

En integreret del af hjemmet

Med vores keramiske brændere og indsatse er der ubegrænsede muligheder for, hvordan du kan designe dit nye ildsted – Kun fantasien sætter grænser!

Opbygningerne er ikke særlig pladskrævende, og det er derfor muligt at installere dem i ethvert rum. Tag en snak med vores dygtige forhandlere, der gerne fortæller mere om mulighederne. TermaTech tilbyder 2 standard indsatse til indbygning, men i princippet kan de fremstilles i enhver form. Der tilbydes 2 frontrammer for at fuldende designet.

INDBYGGET ENHED XXL

En integreret del af hjemmet

TermaTech indbygget enhed XXL er designet til at bruge sammen med den keramiske brænder 11814LB. Den varme, som brænderen producerer, beskytter indsatsen dig mod. Bagpladen kan fjernes, så den indbyggede enhed kan installeres som et ildsted, du kan se igennem. Den indbyggede enhed leveres sammen med den tilhørende keramiske brænder.

SE VIDEO

Indbygget enhed XL

TermaTech indbygget enhed XL er designet til at bruge sammen med den keramiske brænder 8014LS. Indsatsen beskytter dig mod den varme, som brænderen producerer. Bagpladen kan fjernes, så den indbyggede enhed kan installeres, som et ildsted, du kan se igennem. Den indbyggede enhed bliver leveret sammen med den tilhørende keramiske brænder.

SE VIDEO

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler