Tilbehør til din Biopejs

Tilbehør til din Biopejs

Er du på jagt efter dekorative elementer, bioethanol eller andet biopejs tilbehør? Så se med her. Vi har samlet lækkert og dekorativt tilbehør, der gør din biopejs komplet. Du finder både bioethanol, der sikrer, at du får den bedst mulige forbrænding, dekorative elementer og en knitreboks med autentiske lydeffekter.

Brændesæt, 6 eller 10 stk.

TermaTechs keramiske brændesæt er velegnet som dekoration sammen med vores keramiske brændere. Man kan næsten ikke se forskel på det keramiske brænde og ægte træ. Brændesættet er ubrændbart og duftfrit.

CL100 flydende brændstof

TermaTech flydende brændstof bioethanol CL100 er specialudviklet til og testet specifikt med keramiske brændere fra TermaTech. Det sikrer, at du får den bedst mulige forbrænding. Derfor fraråder vi, at der bruges andet flydende brændstof i vores biopejse end CL100, da kernen ellers kan miste evnen til at optage bioethanolen.

Bioethanol CL100 er det reneste tilgængelige brændstof, og det skaber en smuk, gullig flamme. Bioethanolen brænder 100 % rent uden røg, lugt eller aske. Derfor kan vores biopejse installeres utrolig mange steder – blandt andet i lejligheder, huse, butikker og erhvervslokaler.

Knitreboks

TermaTechs knitreboks giver lyden af ægte pejs og er med til at skabe den helt rigtige og knitrende stemning i dit hjem. Lydniveauet kan justeres og knitreboksen er USB opladelig. Fuldt opladet er der knitretid i 7-8 timer.

Pyntesten, Basalt

Pyntesten kan give biopejsen et særligt og hyggeligt udtryk. Stenene er neutrale i farven og understreger biopejsens rene stil.

Pyntesten, hvid

De hvide pyntesten giver biopejsen et ekstra element, så den kan få det udtryk, man ønsker. Pyntestenene er neutrale i farven, men kan bruges til at understrege en personlig stil og biopejsens rene stil.

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler