Vægmonterede biopejse

Vægmonterede biopejse

Stilfulde biopejse til hjemmets design

Vores vægmonterede biopejse fås i flere farver og designs. De væghængte biopejse er konstruerede, så de kan hænges og monteres på gipsvægge såvel som andre vægtyper. Biopejs til væg kan monteres på stort set alle slags vægge og alle steder i boligen, da der ikke er behov for skorsten.

Hver vægmodel har et unikt udtryk, som kan blive en del af dit hjems helhed. Flammerne kommer til deres ret med den sorte bagplade i biopejsen på væggen, som skaber et skarpt samlet visuelt billede. Vores vægmonterede biopejse efterlader et indtryk af lethed og giver et smukt, hævet flammespil.

En væghængt biopejs tager ingen gulvplads og er derfor pladsbesparende. Samtidig er vægmonterede bioethanol pejse også i fokus på grund af den visuelle omramning, og det skaber en unik pejsehygge. Pejsehyggen fra bio brændeovne kan med fordel installeres i lejligheder, da biopejse ikke kræver et skorstensaftræk.

Goya

Vægmonterede biopejse

TermaTech Goya består af en vægmonteret pejs hvorpå der er monteret en MDF-ramme. Modellen er tilgængelig i hvid eller grå med betonlook.

Katalog

SE VIDEO

Nova Concrete Look

Vægmonterede biopejse

TermaTech Nova vægpejs har et moderne og tidløst design. Nova har en sort bagplade, hvilket giver ekstra dybde i flammerne. Det lækre og minimalistiske betonlook passer til de fleste hjem og overfladen er unik og vedligeholdelsesfri.

Katalog

SE VIDEO

Umbria

Vægmonterede biopejse

TermaTech Umbria vægpejs har et moderne og tidløst design. Umbria har en bagplade i sort glas, hvilket giver ekstra dybde i flammerne.

Katalog

SE VIDEO

Quero

Vægmonterede biopejse

TermaTech Quero er en design vægpejs, designet af Hans Daalder. Designet er i helt klare linjer og er en pryd for enhver væg. Den er kompakt og kan derfor også anvendes i mindre rum.

Katalog

SE VIDEO

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler