TT10 SERIEN

TT10 SERIEN

Elegance og kvalitet på højt niveau til en virkelig fordelagtig pris

TT10 serien er en elegant serie, hvor der ikke er sparet på noget – og så alligevel. Prismæssigt differentierer denne serie sig nemlig markant fra andre brændeovne på samme niveau, og du får dermed utrolig meget brændeovn for pengene, når du vælger en TT10 ovn.

Design

Særligt kendetegnende for serien er den flotte, høje og buede panoramafront, der skaber nærhed og fylder rummet med varme. Viewet gør tilmed, at ilden kan nydes fra flere forskellige vinkler.

Håndtaget er let og enkelt, og brændefaget er afskærmet af en elegant låge, som fuldender designet.

Funktioner

Den flotte låge har 2-punkts lukning, der garanterer et lufttæt og effektivt brændkammer. Lågerammen og brændkammerbunden er fremstillet af støbejern i høj kvalitet. Dette sikrer stabilitet og lang levetid.

Alle TT10 modeller kan ydermere tilsluttes friskluft direkte til ovnens luftkanal, således at ovnen får sin luft til forbrændingen udefra. På den måde undgår man varmespild, da ovnen ikke anvender, den allerede opvarmede, luft fra stuen. I nybyggede og godt isolerede huse, kan det være en nødvendighed at tilslutte udeluft for at opnå den rigtige forbrænding, da disse huse altid er meget lufttætte.

Til serien fås følgende tilbehør: Fedtstenssæt eller -top.

Læs vores Brændeovnskatalog her.

TT10

Karakteristisk og elegant

TT10 er seriens basis model. Den er beklædt med buede stålsider, som giver ovnen et enkelt og stilrent look. De afrundede sider indrammer desuden den buede front på en elegant måde, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

TT10G

Fuldstændig gennemført

Med TT10G får du en fuldstændig gennemført udgave af seriens udgangspunkt. Panorama viewet er taget til helt nye højder, idet ovnen ikke kun har den smukke buede front, men også sideglas, der åbner op for synet af de smukke flammer.

Oven er beklædt med afrundede stålsider, som omkranser formen flot.

TT10S

Unik stenbeklædning

TT10S er en tro kopi af basismodellen, dog med én vigtig undtagelse. På elegant vis er TT10S nemlig udstyret med en massiv fedtstensbeklædning. Stenene optager varmen fra ovnen langsomt for derefter at afgive den opsamlede varme over lang tid, også selvom ilden er gået ud.

Fedtsten er et naturmateriale, og udseendet varier derfor fra ovn til ovn og fra sten til sten.

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler