TT20 SERIEN

TT20 SERIEN

Unik betjeningskomfort, høj produktkvalitet og mest for pengene

TermaTech TT20 er en ovnserie, der kombinerer den bedste betjeningskomfort, den højeste produktkvalitet og det stilrene skandinaviske design.

Og så er der prisen. Vi har designet TT20 til at være en rigtig folkeovn, der hører til markedets absolut bedste ovne til prisen. Ovnene opfylder naturligvis de seneste – og skrappeste – europæiske godkendelseskrav: virkningsgraden er endda over 83 %.

7 varianter – alle designet med omhu og produceret i gedigen kvalitet. Uanset hvilken TT20 du vælger, kan du være sikker på en solid konstruktion og et gennemtænkt design.

DESIGN

Vælg mellem lige eller afrundede stålsider, fedtstensbeklædning med lige eller runde sider eller den flotte sandsten. Hvis du senere ønsker at give din ovn et nyt udtryk, kan du selv udskifte stålbeklædningen med fedtsten eller sandsten. Alle TT20 modeller kan tilsluttes skorstenen bagud eller oven ud.

Håndtaget er ventileret, og dets placering gør, at det altid er køligt, så du undgår at brænde fingrene.

FUNKTIONER

Askeskuffen er stor og nem at komme til, når den en sjælden gang skal tømmes. Der medfølger et låg, så du kan bære asken sikkert ud.

Støbejern i bunden og i lågens ramme betyder lang levetid og stabilitet.

Det dybe brændkammer sikrer, at det er flammerne, der er i centrum, og samtidig minimeres risikoen for at gløder og aske falder ud.

Læs vores Brændeovnskatalog her.

TT20 BAZIC

Alle fordelene men til en lavere pris

Til dig, der vil have alle TT20 fordele til den absolut laveste investering. Den billigste variant i TT20 familien er TT20Bazic. Designet med de 2 fritstående ben er moderne, let og samtidig minder det om de ældre støbejernsovne. Her får du
den nyeste teknik kombineret med klassisk design.

TT20 Bazic R

Et elegant og lukket design

TT20Bazic R med avrundede sider er det det nyeste medlemmet av vår gjennomprøvede og mest solgte vedovnserie.

Her får du et brennkammer som lever opp til de strengeste europeiske kravene sammen med en ovn som er svært enkelt å betjene. Det lavt plasserte håndtaket med konveksjonskjøling sikrer at du alltid kan betjene ovnen uten bruk av hanske. TT20Bazic R er prismessig i en klasse for seg. Pris, kvalitet og utstyr tatt i betraktning, finnes det neppe et bedre alternativ på markedet. Ovnens størrelse og ytelse passer perfekt til mindre rom eller
sommerhuset. Mange ønsker å kunne plassere veden i kammeret uten dør, men hvis du foretrekker en mer elegant og lukket design, kan du kjøpe til en plate som monteres i brennkammeret.

TT20

Hjemmets midtpunkt

Er den slanke grundmodel i serien. Ovnen er udstyret med lige stålsider, der er lakeret i sort eller grå.

Betjeningen af ovnen er så gennemført enkel, at enhver, hurtigt og nemt, bliver dus med den. Du justerer kun luften et sted og kan omgående se virkningen i bålet.

TT20R

Runde former

Som basismodellen, men udstyret med afrundede stålsider.

De runde sider skaber en harmonisk helhed, der står godt både på en lige væg eller i et hjørne.

TT20S

Elegant beklædning med varmelagring

Udstyret med lige sider og topplade i fedtsten.

Fedtsten optager varmen langsomt og afgiver den opsamlede varme, længe efter ilden er gået ud.

Fedtstenen er et rent naturprodukt, og udseendet varierer fra ovn til ovn.

TT20RS

Et varmt midtpunkt

Udstyret med næsten 80 kilo afrundede fedtstenssider og topplade.

Den overdådige mængde fedtsten er ikke alene en smuk beklædning, den sikrer endnu mere varmeopsamling og efterfølgende varmeafgivelse end andre, mindre fedtstensovne.

TT20RS HEATSTORAGE

Smuk og kraftfuld varmelagring

TT20RS Heatstorage er beklædt med fedtsten, og med de ekstra fedtstensmoduler, som netop denne model har, opnår du en maksimal varmelagring, der opsamler og afgiver utrolig meget varme på én og samme tid.

Fordelen ved fedtsten generelt er, at det er et materiale, der optager varmen fra ovnen langsomt, samtidigt med at den afgiver selvsamme varme lang tid efter, at ilden er gået ud.  Varmeafgivelsen fra ovnen er dermed mere jævn, og du har glæde af den i længere tid.

Særligt for netop TT20RS Heatstorage er, at du helt op til 13 timer* efter sidste fyring kan mærke effekten fra fedtstenen.

OBS. Sokkelstenen der vises på ovnen er primært et designelement, da denne ikke bliver så varm som resten af stenene.

TT20SA

Sandsten – let og elegant beklædning

Hvis du kan lide fordelene og egenskaberne ved fedtsten, men på samme tid ønsker et mere varmt look, bør du overveje at vælge en brændeovn med den smukke sandsten. De varmelagrende egenskaber er de samme, men udseendet er ganske anderledes.

TT20SA fås i sort med sandsten.

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler