TT22 SERIEN

TT22 SERIEN

Mere ovn, mere varme

Alle der elsker varme, vil elske TermaTechs TT22 serie. Tidløst dansk design kombineret med høj kvalitet samt flot miljørigtig forbrænding.

Den nemme betjening, med kun et luftstyringshåndtag, sidder nemt tilgængeligt lige under lågen. I TT22 serien bestemmer du selv, om du vil fyre stille og roligt med ca. 5 kW, eller om du vil have hurtig og kraftig varme med helt op til 10 kW. TT22 serien omfatter mange forskellige varianter baseret på det samme fantastiske brændkammer. Vælg mellem farverne sort og grå.

DESIGN

Vælg mellem stål- eller fedtstensbeklædning med lige sider eller afrundede sider. Der findes høje modeller, lave modeller og en helt unik, nærmest svævende variant, på piedestalfod. Skulle du på et tidspunkt ønske at give din ovn et nyt udtryk, kan beklædningen på mange modeller skiftes fra stål til fedtsten eller omvendt. Fælles for alle TT22 modeller er, at de kan monteres og tilsluttes skor­stenen ovenud eller bagud.

FUNKTIONER

Det er nemt at styre luften til forbrændingen. Én luft­regulator, diskret placeret under lågen, klarer det hele. Du kan tilslutte friskluft / udeluft direkte til forbrændingen på TT22. Dette kan være nødvendigt i helt nye eller nyrenoverede huse.

På alle modeller i serien, er der anvendt støbejern i bund og indvendigt i lågen, hvilket sikrer en lang levetid og stabilitet i lågen. På udvalgte modeller er også ovnens topplade udført i det solide støbejern, for at give ovnen et særligt afrundet og eksklusivt udtryk.

Læs vores Brændeovnskatalog her.

TT22

Enorm rummelighed

Varme på den helt rigtige måde. Der er intet som et smukt flamme­billede og den behagelige varme, du får fra en brændeovn.

TT22 er nem at betjene og har et stort brændkammer, der sikrer, at du både kan fyre kraftigt og opnå varme hurtigt, eller du kan tage den med ro og nyde et roligt mindre bål.

TT22H

Modellen, der voksede sig smukkere

TT22H er bygget på samme geniale brændkammer som seriens øvrige modeller, og du er dermed sikret en flot og effektiv forbrænding. TT22H og HS er udstyret med en låge i brændemagasinet, der gør ovnen elegant og praktisk, da tilbehør kan skjules bag lågen.

TT22HS

Den mest kompromisløse af seriens modeller

TT22HS byder på alt det bedste fra brændeovnens verden. Nogle vil sige, den er stor og tung, andre vil kalde den smuk og elegant, men ingen kommer uden om, at det er et fantastisk varmemøbel, der pryder, hvor end den måtte få sin plads.

TT22HST

Seriøs varme, der smukt akkumuleres

HST står for Heat Storage og betyder, at der her er tale om brændeovne, der lagrer varmen.

Under topstenen er der placeret 4 store fedtstensblokke, der sammen med beklædningen lagrer varmen fra ovnen.

TT22R

Afrundede former med varme kapacitet

Støbejernstoppen og de afrundede sider på TT22R forstærker frontens bløde linjer – resultatet bliver et sammenhængende og harmonisk udseende.

Under brændkammeret er der plads til opbevaring af brænde, og det ventilerede håndtag gør, at du ikke brænder dig, når nyt brænde skal lægges ind.

TT22RP

Største vindue - bedste udsigt.

TT22RP er en del af TT22-serien, men skiller sig ud ved at have en særlig visuel lethed i sit udtryk. Den panoramiske udsigt til ovnens flammer kombineret med den brede fod sikrer ovnen stabilitet og giver samtidig ovnen et harmonisk udtryk i det samlede design. Ovnens udvendige sider er rundede, så det lette udtryk forstærkes af de bløde former.

Brændeovnen har en nærmest svævende fremtoning, hvilket også i høj grad skyldes soklen, som samtidig skjuler den integrerede friskluftstuds.

Den brede støbejernsfod er sammen med soklen med til at sikre ovnen 100 % stabilitet, samtidig med at den kan justeres efter eventuelle ujævnheder i gulvet.

En TT22RP er unik i sin fremtoning pga. kombinationen af sit store brændkammer, kompakte støbejernsdesign, store panorama view og elegante lethed.

TT22S

Seriøs varme, der lagres i den smukke fedtsten

Din nye smukke brændeovn udstyret med fedtstensbeklædning på toppen og siderne.

Fedtsten optager varmen langsomt og afgiver den opsamlede varme over en lang periode, også efter at ilden er gået ud.

Fedtsten er et rent naturmateriale, og udseendet varierer fra ovn til ovn.

TT22RPS

TT22RP tilbydes nu også med fedtsten, navnet er TT22RPS. Den skiller sig ud, ved af have en særlig visuel lethed i sit udtryk, men samtidig har den en totalvægt på hele 282 kg. Den panoramiske udsigt til ovnens flammer, kombineret med den brede fod, sikrer ovnen stabilitet og giver samtidig ovnen et harmonisk udtryk i det samlede design. TT22RPS er udstyret med en skjult integreret friskluftstuds og et brændkammer på hele 57 cm. I bredden. Kompakt støbejerns og fedtstensdesign, stort panorama view og en elegant lethed.

 

Ønsker du at vide mere om et givent produkt eller har andre spørgsmål, så kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Find Forhandler