Flammerne i min keramiske brænder er meget lave

Det kan skyldes flere årsager:

  • Flammerne vil være lavere de første 3-4 gange, den keramiske brænder er i brug. Når den keramiske kerne er mættet, vil forbrændingen blive mere regelmæssig.
  • Det er vigtigt at bruge bioethanol CL100 (>96 % alkohol), da brænderen er designet til og testet med dette brændstof. Hvis der anvendes et andet brændstof, vil effekten ikke være optimal, og det vil resultere i lavere flammer. Hvis et andet brændstof er blevet anvendt, kan brænderen genfyldes med CL100 igen. Det vil rense systemet for det andet brændstof, men det kan tage noget tid, inden det andet brændstof er brændt væk, og brænderen igen fungerer optimalt.
  • Tjek, om brænderen er helt fyldt op. Hvis den ikke er, skal den fyldes i overensstemmelse med brugermanualen. Når en helt fyldt brænder ikke er blevet brugt i et stykke tid, vil brændstoffet langsomt fordampe. Derfor er det vigtigt at holde rillen lukket, så dette forhindres bedst muligt.
  • Selve den keramiske sten skal varmes op før den fulde effekt opnås. Når den keramiske sten varmes op, vil ethanol-fordampningen øges, hvorved flammerne automatisk bliver højere.

 

Önskar du veta mer om en viss produkt eller har andra frågor, ber vi dig kontakta din närmaste återförsäljare.

Hitta återförsäljare