Søk
Close this search box.

Om Termatech

Fortællingen om TermaTech

Leverandør til ca. 2.000 europæiske brændeovnsbutikker

TermaTech blev grundlagt i 2003, hvor markedet for brændeovne var et enten eller marked. Kvalitet og pris fulgtes ad, og de mærker, der dengang eksisterede, lå i hver deres ende af skalaen.

For at udfylde gabet mellem dyr og billig og god og dårlig, begyndte TermaTech derfor i 2005, på baggrund af mange års erfaring med fremstilling og produktion af brændeovne, at producere og sælge brændeovne og tilbehør hertil – i høj kvalitet, men til konkurrencedygtige priser.

Ambitionerne lykkedes, og TermaTech er i dag totalleverandør af alt inden for tilbehør, brændeovne, biopejse, stålskorstene og skorstensrenovering. Mere end 2.500 varenumre forhandles igennem specialforretninger i hele Europa – Danmark, Sverige, Norge, Frankrig, England, Tyskland, Schweiz samt i Japan. Derudover har vi eksport til Holland, Belgien, Luxemburg, Grækenland, Italien og Spanien.

Grundtanken bag vores produkter er, udover at skabe en fornuftig balancegang mellem kvalitet og pris, at fokusere på design, teknik og funktion. For os er det nemlig vigtigt, at vores ovne og pejse ikke kun er flotte at betragte, men også er brugervenlige.

Produktudvikling og –forbedring er derfor også en stor del af vores identitet, idet det er vigtigt for os at følge den udvikling samt de tendenser, der er på markedet, samtidigt med at vi bidrager med noget innovativt.

Siden 2008 har TermaTech været en del af Nibe industrier AB, som er en større koncern, der er er med til at fremme udviklingen i TermaTech.

„Dansk design med fokus på kvalitet og pris“

Nederlandse taal

België
blank
blank

Laat de website zien in het Nederlands (Belgisch-Nederlands)

Langue française

Belgique
blank
blank
Affichez le site web en français belge.